Trobada amb Carles de Foucauld – L’Espiritualitat d’un pare del desert contemporani

Diu Pablo d’Ors que Foucauld, després de Jesucrist, és la icona per excel•lència d’una vida plena. Considera que visqué seguint tres claus fonamentals: l’escolta de la seva consciència, l’obediència d’aquesta escolta, i el fer d’aquesta obediència i d’aquesta escolta, un estil de vida. Això vol dir que va realitzar l’aventura espiritual per excel•lència, que és la de ser ell mateix.

Els Amics del Desert, la nostra xarxa de meditadors interessats en l’aprofundiment i la difusió de l’experiència interior, sentim a Charles de Foucauld, aquest nou Francesc d’Asís per la església i pel mon d’avui, quelcom com el nostre patró: un petit i gran home que ens obre l’horitzó del desert perquè el transitem damunt les seves petjades.

Ens fa molta il•lusió convidar-vos a un encontre al voltant d’aquesta figura. Tindrà lloc el proper 20 d’abril, a les 18:30 hores, als locals de la parròquia de Sant Pau del Camp. Carrer de Sant Pau, 101 Barcelona. Les ponències aniran a càrrec de Josep M. Fisa i de Dídac P. Lagarriga, i també tindrem un petit espai pel silenci.

Els assistents seran obsequiats amb un exemplar de Carles de Foucauld, el germà Carles, de Josep M. Fisa, fins exhaurir-ne les existències.

En el cartell, teniu més detalls.

Us esperem !!!

Carles de Foucauld (1)


One comment


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s